top of page

The Full Story

Where it all started!

Op Valentijnsdag 2022 ging webshop Molly & Me open. Onze echte hondenwebshop waarvoor het idee ontstond nadat Berner Sennen Molly in ons leven kwam! Dé hondenwebshop met de leukste speeltjes, altijd 100% gezonde snacks en de heerlijkste verzorgingsproducten. Omdat er steeds meer vraag was naar ook artikelen zonder hondenprints heb ik deze webshop naast Molly & Me opgezet.

mollysworld.png

Molly & Me loopt inmiddels super goed en we hebben ook al een hele hoop vaste klantjes. We hebben al heel veel mooie bestellingen met heel veel liefde en plezier in mogen pakken, dit is elke keer weer een feestje. Na ongeveer een half jaar zijn we ook gestart met onze Molly & Me sweater en t-shirt collectie met de meest geweldige honden prints. Ook deze liep gelijk super goed.

 

Aangezien ik een grafische achtergrond heb, vindt ik naast het runnen van de webshop, ook het werk aan de webshop zelf, het ontwerpen van onze stickers, kaarten, prints en promotiemateriaal geweldig om te doen, ik doe dit al sinds 2008. En omdat er ook steeds meer vraag was naar een sweater of mok met een andere print dan voor honden dacht ik dat kunnen we natuurlijk heel goed combineren! Omdat Molly & Me een echte honden webshop moet blijven was daar maar 1 oplossing voor. Een webshop ernaast bouwen die wel een Molly look and feel heeft maar toch niet alleen voor dog moms is.

Ik wilde ook echt wel dat de naam van Molly erin verwerkt was dus dat werd goed nadenken. Na veel proberen zijn we eruit. Het is dus Molly’s World geworden!

 

Een webshop die net zo vrolijk en kleurrijk is als Molly & Me maar dan een verlengstuk. Want alhoewel ik regelmatig hier in het dorp rondloop met een Molly & Me sweater (krijg zo vaak te horen dat mensen de opdruk zo geweldig vinden) wil ik ook wel eens wat anders. Die hebben we dus hier.

 

En ben jij nou zelf een “small business owner” en vindt jij mijn stijl en ontwerpen super leuk? Ook daar is Molly’s World voor! Ik maak namelijk graag jouw logo/kaarten/flyers etc. Voor meer informatie daarover kun je ook op de website kijken hier.

mollysworld.png
bottom of page