top of page
Search

Molly & Me + Molly's World

Hoe het begon ...
Op Valentijnsdag 2022 opende ik Molly & Me. Dé webshop met de allerleukste hondenaccessoires en artikelen. Ik ontwierp zelf de hele website en bestelde de mooiste speeltjes, de lekkerste verzorgingsartikelen en de heerlijkste natuurlijke snacks. De webshop loopt inmiddels super goed en we hebben er al een hele hoop vaste klantjes bij. Na ongeveer een half jaar zijn we ook gestart met onze Molly & Me sweater en t-shirt collectie met de meest geweldige honden prints. Ook deze liep gelijk super goed.


Aangezien ik een grafische achtergrond heb, vindt ik naast het runnen van de webshop, ook het werk aan de webshop zelf, het ontwerpen van onze stickers, kaarten, prints en promotiemateriaal geweldig om te doen. Ik ontwerp al mijn eigen websites, logo's en drukwerk sinds 2008 en het blijft voor mij echt het allerleukste om te doen. En omdat er bij Molly & Me steeds meer vraag was naar een sweater of mok met een andere print dan voor honden dacht ik dat kunnen we natuurlijk heel goed combineren!


Omdat Molly & Me een echte honden webshop moet blijven was daar maar 1 oplossing voor. Een webshop ernaast bouwen die wel een Molly look and feel heeft maar toch niet alleen voor dog moms is. Ik wilde ook echt wel dat de naam van Molly erin verwerkt was dus dat werd goed nadenken. Na veel proberen zijn we eruit. Het is dus Molly’s World geworden! Een webshop die net zo vrolijk en kleurrijk is als Molly & Me maar dan een verlengstuk.


En ben jij nou zelf een “small business owner” en vindt jij mijn stijl en ontwerpen super leuk? Ook daar is Molly’s World voor! Ik maak namelijk graag jouw logo/kaarten/flyers etc. Voor meer informatie daarover kun je ook hier op de website terecht.


Comments


bottom of page