top of page

Portfolio

Recente ontwerpen

Molly's World

Onze eigen branding kan natuurlijk niet vergeten worden. Nog steeds zo happy met onze website, flyerkaarten, stickers en verzend stickers. Ik heb al zoveel reacties gekregen op de mooie pakketjes. Een feestje om te ontvangen en uit te pakken.

branding.png
Branding pakket.png

Molly&Oos

Voor onze honden webshop Molly&Oos heb ik uiteraard zelf ook de website gemaakt. Daarbij ook de leukste branding en drukwerk zoals sluitstickers, flyerkaarten, cadeaubonnen, verzend stickers, surprisebox stickers en onze eigen postkaarten.

mollyandme.jpg
Branding pakket.png

Dogs Are The New Kids

Voor de webshop Dogs Are The New Kids mocht ik een totale re-branding ontwerpen. Daar hoorde bij een heel nieuw logo, dubbelzijdige flyerkaarten, een A5 pakket sticker, ronde sluitstickers en 2 postkaarten. Ook heb ik voor Lisyanne een eigen ontwerp gemaakt voor stof. Deze zal gebruikt worden op haar eigen honden tuigjes.

dogs are the new kids.png
branding pakket 4.png

Thema Branding

Een aantal keer per jaar zijn er momenten dat je je webshop een grote boost kan geven. Valentijnsdag, Kerst, Pasen en Jubilea zijn natuurlijk super geschikt om wat extra's te doen. Voor Valentijnsdag heb ik voor Molly&Oos een hele branding ontworpen met een print voor op sweaters, mokken, speciale stickers voor op de snacks en een speciale Valentijnsbox.

branding.jpg
valentijnsdag branding.png

DOGS UNITED by MICA

Voor de webshop DOGS UNITED by MICA mocht ik een heel nieuw logo  en 2 stofontwerpen ontwerpen. En om de webshop een hele nieuwe mooie look te geven kozen zij voor de website booster. Met het nieuwe logo in gedachte heb ik dus hun hele homepage helemaal opnieuw ontworpen en ingericht. Uiteraard altijd in overleg met de klanten. Ik vindt hem geweldig geworden.

website booster dogs united.png

Uit moeders keuken

Uit moeders keuken is een kleinschalig cateringbedrijf, gericht op authentiek eten, gerund door Suus en Kirsten. Voor hun nieuwe bedrijfje mocht ik het logo bedenken en ik vindt hem geweldig, al zeg ik het zelf. Ook heb ik voor hun de flyerkaarten ontworpen en de print voor op de schorten.

uit moeders keuken.png
uit moeders keuken.png

24Nannies

24Nannies is een wereldwijd oppasbureau met de allerleukste en meest hoogwaardige kinderoppas. Of je nou in Nederland, Ibiza of Dubai bent, zij staan voor je klaar met een groot internationaal klantenbestand. Voor 24Nannies mocht ik de sweaters en tassen ontwerpen, bedrukken en leveren. Zo tof om "onze" sweaters wereldwijd gedragen te zien worden.

24nannies.png
24nannies branding.png
bottom of page