top of page

Verzenden

Verzendkosten

 

NEDERLAND

Pakket met T&T - €6,95

Brievenbus pakketje met T&T - €3,95

Bestellingen boven €70,- gratis

 

BELGIË & EU

Pakket met T&T - €9,95

Brievenbus pakketje met T&T - €8,95

Bestellingen boven €80,- gratis

WORLD

Package with Trackingcode €18,-

Letterbox package €9,-

 

Wij verzenden dagelijks van maandag t/m zaterdag met PostNL. Bestellingen buiten Nederland kunnen iets langer duren, dit is afhankelijk van de buitenlandse postbedrijven.

 

In onze winkel bieden we vooraf berekende verzendkosten aan, deze zijn afhankelijk van waar je je bevindt in de wereld en de grootte en het gewicht van de producten. U ziet de prijzen wanneer u uit-checkt voordat u betaalt. In Nederland gratis verzending boven  €70,-, naar België en andere Europese landen altijd gratis verzenden boven €80,-.

 

 

Copyright ⓒ 

 

Het opzetten van een website kost een hoop tijd. Het grootste gedeelte hiervan gaat zitten in het bouwen van de site, het maken van de ontwerpen en het verzinnen en schrijven van teksten. Ook in het zelf maken van de juiste en de mooiste foto's gaat een hoop tijd en werk zitten. En omdat ik al sinds 2008 webshops run weet ik dat er mensen zijn die denken er makkelijk vanaf te komen door alles van jou over te nemen en misschien een klein beetje aan te passen! Vandaar dat ik hier heel alert op ben en dus ook degene hierop aan zal spreken. 

 

Alle teksten en informatie op deze website, dus alle informatieve teksten en de teksten bij de producten, zijn door mijzelf geschreven. Dit kost veel tijd dus wil ik niet dat deze gebruikt worden door derden mits er toestemming voor wordt gevraagd en gegeven. Ook voor het gebruik van mijn foto's moet eerst toestemming gevraagd worden voordat je deze gebruikt op social media, eigen gebruik, blogs of op websites.

 

 

For our foreign customers

 

We ship with PostNL, so you will always receive your order in the Netherlands within 1-2 days after you receive the trackingcode. Orders outside the Netherlands may take a little longer, depending on the foreign postal companies.

 

In our store we offer pre-calculated shipping costs, which depend on where you are in the world and the size and weight of the products. You will see the prices when you check out before you pay. Always free shipping above €80,- in EU countries besides Belgium and the Netherlands, in these countries we have free shipping above €70,-

 

 

Levertijd

 

Wij bedrukken bijna alle items in de shop dagelijks met de hand en per stuk, vandaar dat de levertijd altijd 2-3 werkdagen is. Soms heb je jouw bestelling al de volgende dag in huis maar dat geldt alleen als het niet druk is en alle materialen al op voorraad zijn. Is er haast/spoed bij, mail mij dan eerst even van te voren of dit mogelijk is voor je de bestelling plaatst. Je krijgt altijd een mail met Track & Trace code zodra je order is verzonden.

 

 

 

Betaalmogelijkheden

 

Je kunt in onze webshop betalen met:

- iDeal

- Bancontact (Belgium)

- Paypal

- Creditcard

 

KVK 24442566

bottom of page