top of page

Retouren

Retouren kun je sturen naar


Molly's World
Boerderijlaan 15
2841SZ Moordrecht
Netherlands

mollysworldwebshop@gmail.com

Bestellingen kunnen worden geretourneerd tot 2 weken nadat je de bestelling hebt ontvangen. Wij accepteren alleen onbeschadigde en niet gebruikte artikelen. Uiteraard kunnen tijdens het transport beschadigde artikelen worden geretourneerd, maar neem eerst even contact met ons op. Als u een bestelling retourneert dient u de retourkosten zelf te betalen. 

 

Producten die op bestelling zijn gemaakt en gepersonaliseerd zijn kunnen niet worden geretourneerd zonder geldige reden. Geldige redenen zijn alleen spelfouten als gevolg van onze fout of een defect in het product. 

 

We waarderen al jullie aankopen en we zouden het geweldig vinden als je ons volgt en onze producten tagt op Instagram. 

 

 

HERROEPINGSRECHT 

 

Wettelijk heeft de klant het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren, mits het een speciale bestelling betreft (maatwerkartikel). Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Neem contact met ons op om dit recht uit te oefenen. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen de wettelijke 30 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Producten die je via onze webshop koopt en die op maat worden gemaakt, maken geen deel uit van het herroepingsrecht. De verkoop is dus definitief na succesvolle betaling. Artikelen die na het plaatsen van een bestelling niet leverbaar blijken te zijn, worden binnen 1 week geretourneerd.

 

 

 

KVK 24442566

bottom of page