top of page

Wat is branding?

Ken je dat? Je surft over het internet en social media en je komt van alles tegen. Dan valt je oog op een Instagram account of een toffe website. Hoe komt dat? Nou hij valt op! Misschien door de artikelen maar meestal in eerste instantie door de kleuren, het logo en misschien zelfs wel het lettertype. Dan bestel je wat bij zo'n website en als je jouw bestelling binnenkrijgt wordt je gelijk blij. De verpakking valt op en er zit een super leuke flyer in. Daar ga je zeker nog een keer bestellen. Wil jij nou dat jouw website direct opvalt bij toekomstige klanten? Dat kan ik voor je realiseren. Maar hoe werkt dat dan?

Jouw logo

Het meest herkenbare aan jouw website is natuurlijk het logo. Deze is te herkennen aan de naam, kleuren en soms een afbeelding. Dit logo komt ook terug op social media en op jouw drukwerk. Hoe sterker een logo hoe eerder hij herkenbaar is. Een logo onderscheid jou van andere websites met misschien wel dezelfde artikelen. Ook is het logo vaak passend bij jouw doelgroep.

logo ontwerp.jpg
logo ontwerp.png

Jouw flyer

Deze flyerkaarten zijn eigenlijk de vervanger van het ouderwetse visitekaartje. Ik vindt persoonlijk de kleine kaartjes erg zonde want deze belanden gelijk in de prullenbak. Onze flyerkaarten zijn echte kaarten. Dubbelzijdig bedrukt op 350grs papier. Ik ontwerp jouw kaarten zo leuk dat mensen ze zeker willen bewaren en daar doe je het natuurlijk voor. Vermeld op de kaarten waar jouw website voor staat of als bedankje voor de bestelling met misschien zelfs wel een kortingscode.

flyer ontwerp.jpg
flyer ontwerp.png

Jouw stickers

Niet alleen online en met je website kun je je onderscheiden maar zeker ook met het pakket wat je klant ontvangt. Geen simpele kale verpakking maar een doos (of envelop) met de beste en leukste reclame. Als ik hier bij PostNL mijn pakketjes wegbreng hoor ik altijd dat de pakketten er zo geweldig uitzien. Ik ontwerp voor jou ronde stickers (63mm) en A5 stickers voor op jouw verzendingen. Gewoon zonde om open te maken!

sticker ontwerp.png
sticker ontwerp.png

Jouw website

Ben je niet helemaal tevreden met jouw website en vindt je dat hij wel een boost kan gebruiken? Misschien heb je er wel helemaal geen verstand van en zou je het fijn vinden als ik eens kan kijken wat eraan verbeterd kan worden qua design? Nou dat doe ik graag! Ik kijk wat er beter kan en laat je dit weten. In dit boosterpakket zit een restyle van de homepage in jouw eigen stijl met jouw eigen logo. Wil je echt een hele andere stijl dan kun je die door mij laten ontwerpen dmv onze branding pakketten. Deze kun je erbij bestellen.

website ontwerp.png

Al sinds 2008 ontwerp ik al mijn eigen websites, logo's en drukwerk. Super leuk om te doen en een feestje als een webshop er geweldig uitziet en er weer nieuw, heerlijk ruikend, drukwerk binnenkomt! Wil jij dit nou ook, kijk dan HIER bij onze pakketten voor de mogelijkheden. Heb je nog meer vragen hoor ik het natuurlijk graag.

bottom of page